طبیب طبیبان

وبلاگ طبیب طبیبان جهت ارائه سبک زندگی اسلامی و درمان بیماریها با طب اسلامی در خدمت شما خوبان میباشد

طبیب طبیبان

وبلاگ طبیب طبیبان جهت ارائه سبک زندگی اسلامی و درمان بیماریها با طب اسلامی در خدمت شما خوبان میباشد

ابزار تلگرام

آپلود عکسابزار تلگرام برای وبلاگ

ابزار تلگرام

آپلود عکسابزار تلگرام برای وبلاگ

طبیب طبیبان

از آنجایی که دین مبین اسلام، آخرین و کاملترین دین عرضه شده بر بشریّت است، ناظر به تمامی نیازهای بشری همچون اخلاق، روانشناسی، اقتصاد، پزشکی و... میباشد؛ لذا طبّی را هم که ارائه میکند کامل ترین و کم عارضه ترین طب بوده و مسلمانان جهت عمل به توصیه پیامبر اکرم ص مبنی بر تمسک به قرآن و عترت در هر زمینه ای، باید در طب نیز از فرمایشان معصومین بهره جسته و آن را جایگزین طب مدرن که به گفته دانشمندان باعث به وجود آمدن بسیاری از بیماری ها شده، قرار دهند. امروزه خوشبختانه میتوان از طریق طب اهل بیت ع خیلی از بیماریهای صعب العلاج را با کمترین هزینه و عوارض درمان کرد.

دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
طبقه بندی موضوعی

نحوه درست کردن سرکه طبیعی

شنبه, ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۶، ۰۹:۳۷ ب.ظ

طرز تهیه سرکه طبیعی


سرکه ای که در روایات روی آن تاکید شده و خواص زیادی دارد، سرکه خمری میباشد نه سرکه های کارخانجات.
سرکه خمری به سرکه‌ای می‌گویند که در فرآیند تبدیل‌شدن به سرکه ابتدا تبدیل به خمر می‌شود (انقلاب اول) سپس تبدیل به سرکه می‌شود (انقلاب دوم)، در روایات و در منابع فقهی چند چیز ذکرشده که ابتدا تبدیل به خمر و سپس تبدیل به سرکه می‌شوند، انگور، خرما، جو، عسل، انجیر، یعنی اگر از سیب، سرکه درست کنند این‌گونه نیست که ابتدا تبدیل به خمر شود و تبدیل‌شدن به خمر فقط در همان چند مورد است. 

طرز تهیه سرکه انگوری خمری:
برای درست کردن سرکه از انگور ابتدا باید انگور شسته شود سپس صبر کنید تا کاملاً خشک شود زیرا آب سبب کپک زدن آن می‌شود، پس‌ازآن آب انگور را بگیرید و در ظرف ریخته و درب آن را ببندید البته می‌توان خود انگور را هم در ظرف ریخت و درنهایت آن را صاف کرد. در زمستان شش روز و در تابستان سه روز طول می‌کشد تا تبدیل به خمر شود و تفاله آن بالا می‌آید، پس از مدتی تبدیل به سرکه می‌شود و تفاله آن پایین می‌آید، شرطش آن است که پس از تبدیل‌شدن به خمر (ده روز) درب ظرف را بازکنید تا مگس سرکه یا پشه سرکه وارد آن شود، این حشره باعث می‌شود که آب انگور تبدیل به سرکه شود و این فرآیند نود روز طول می‌کشد. در روایت آمده: «کلوا خل الخمر ما انفسد، ولا تأکلوا ما أفسدتموه أنتم» یعنی «سرکه خمری را بخورید که خود فاسد شده نه آنکه خودتان فاسد کرده‌اید».
همچنین هرچه انگور مورداستفاده شیرین‌تر باشد سرکه حاصل از آن بهتر و ترش‌تر است، البته تجربه ثابت کرده در این مسئله عصبانی بودن فرد هم بسیار موثّر است، به عبارتی سرکه افراد عصبی ترش تر است.



سفارش دارو ها و محصولات از طریق تلگرام---> 09378327586

عضویت در کانال ما ---> @tabib_tabiban

نظرات (۳)

بسیار سپاسگزارم
  • عبد الکریم صلح آدم
  • السلام علیکم.
    بند عبد الکریم صالح ادم هستم از ملیت کومور و  هم از طلاب جامعة المصطفی  که مشغول به تحصیل در شهر قم هستم.
    وسؤال بند ایین است.
    برای معالج کیست می توانم با گشنیز ققط  استفاده برای معلجه چون که در گشور بند می توانیم گشنیز اسان پیدا کنیم.
    وما در این مسئله (معالجه مردم به طب اسلام )خیلی نیاز داریم وهم یک روش خوب برای تبلیغ به مردم  کشروم بند به سمت دین صحیح ومذ هب حق است .وبند در  این زمینه تازه و با روش حضرت استاذ تبریزیان(خدا را حفظش کند) وارد شدیم وکم کم شروع کردیم به معالج مردم . و به حضرت استاد تبرزیان سلام ما را برسید و ما را فراموش نکنید در دعای شما برای توفیق در این زمینه که تازه وارد شدیم .
    شگرا


    پاسخ:
    سلام و درود بر شما
    ما در خدمتتون هستیم.
    سلام وسبپاس 
    آیا درب ظرف را باید نود روز باز بگذاریم؟ 
    جنس ظرف چه باشد؟
    طرز تهیه سرکه سیب چگونه است؟
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی